BUSINESS TO BUSINESS

LCD | RETAIL


Konkurrencedygtighed, troværdighed og fleksibilitet er de bærende elementer i vores forretningsstrategi. Vi vil leverer de bedste løsninger, som sikrer din virksomhed øget konkurrenceevne og succes.

Vi sætter en ære i at levere varer, som både dækker den store detailhandelkædes og den mindre specialbutiks behov, og vi leverer varer til butikker og kæder i både Danmark og Europa.

 

BRANDS


Vi udvikler mærkevarer og “non-brands” i samarbejde med dig og vores store internationale netværk. Vi har vores egne mærker IMAGE, ROOM, KIDSROOM, OUTDOOR LIVING og COVERMY. Ønskes der varer i “private label”, er det også en mulighed. Vi sikrer, at dit produkt har det helt rigtige udtryk og emballage.

 

SIX REASONS by LCD | RETAIL


SIX REASON er et koncept udviklet af LCD | RETAIL, som sikrer, at du som kunde får det rigtige produkt i den rigtige kvalitet i en salgsbar emballage til en fordelagtig pris – direkte til at stille på hylderne.

SIX REASON konceptet består af 6 elementer:

SAMARBEJDE
I samarbejde med dig finder vi de rigtige produkter til netop din butik. Vi sørger for at finde og teste produkter og indgå samarbejde med vores leverandører i Europa og Østen.

ÅBENHED
Vi vil dig det bedste og respekterer dig og dine holdninger. Vi har et nært forhold til vores leverandører, som muliggør et transparent og åbent samarbejde samt fordelagtige produkt- og fragtpriser.

RISIKOPROGRAM
Vi tilbyder et risikoprogram på dit indkøb, som giver dig mulighed for returret eller en nedskrivningsmodel, som sikrer din risiko på indkøbet.

INNOVATION
Vores dedikerede indkøbere og sælgere arbejder innovativt for dig på produkter og emballager – vi holder os opdateret på markedet og finder nye og spændende produkter på messer i hele verden.

ERFARING
Vi har 25 års erfaring i sourcing, QC, import og distribution af non-food produkter til dansk detailhandel, og vi er kendte som ordentlige og ærlige købmænd.

SIKKERHED
Vi bestræber os på, at vores leverandører er BSCI godkendte, og at der altid foreligger de nødvendige tests og godkendelser.

FORDELE FOR KUNDERNE I BUTIKKEN


De produkter, vi leverer til dig, vil være efterspurgte af slutforbrugeren, da produkterne altid har disse 6 fordele:

TRENDEN I MARKEDET
Vi finder produkter, som er helt rigtige netop nu. Dine kunder vil finde trend- og sæsonprægede varer i din butik året rundt.

BREDT SORTIMENT
Vi har et bredt og dybt produktsortiment – dine kunder vil derfor finde flere forskellige varegrupper og flere varianter indenfor samme varegruppe.

FLOT EMBALLAGE
Vi sørger for en flot emballage, som øger varens værdi og som gør varen attraktiv for dine kunder, hvad enten varen er til kunden selv eller til gave.

PRISEN
Vi sørger for, at produkt og pris hænger sammen – det tiltrækker dine kunder og gør deres købsbeslutning let og hurtig.

KVALITET
Vi opfylder gerne miljø- og genbrugskrav og sørger for, at produktet lever op til den ønskede kvalitet, så dine kunder ved, hvad de får.

GARANTI
Hvis dine kunder reklamerer over et produkt, kan du altid henvende dig til os – vi sørger for at hjælpe dig, så dine kunder er tilfredse.